marți, 31 martie 2020

2011 Mercedes-Benz Sprinter 311 - Autospeciala SMURD |


De mult mi s-a cerut sa realizez o autospeciala SMURD, si voila, a ajuns! Acest proiect face parte din o lista lunga de masini ale institutilor MAI, Jandarmerie si in curand Armata.
Cea din imagine este o ambulanta de tip C1, pe scurt, echipaj de terapie intensiva mobila, inclusiv nou-nascuti.
Utilizare: interventii medicale de urgenta, care implica operatiuni de reanimare si terapie intensiva.
In plus fata de ambulanta de tip C2, ambulanta C1 este dotata cu materiale sanitare, medicamente si solutii speciale pentru reanimare si terapie intensiva. Cum sunt drenajul toracic, accesul I.V. central, intraosos pediatric + diferenta la medicamente (paralizante lunga durata, calmante profunde)

 Vor urma rand pe rand multe astfel de proiecte, si tot odata, cateva elicoptere SMURD, si cateva din subordinea Armatei Romane. Astazi ne rezumam doar la acest Sprinter 311 CDi. Modelul de baza este o dubita Sprinter 311 CDi realizat acum ceva ani buni de catre Himmel, iar pe partea de skin m-am ocupat eu si cu Narcis039, pe partea de dotari am utilizat obiectele medicale de pe proiectul Dacia 1300 - Soviet Medical Service, si a iesit ceea ce se vede. 
Aparentele inseala, stiu.
Vor urma pe viitor mai multe autospeciale MAI si SMURD, ramaneti aproape :)

Acest proiect, ca toate celelalte prezentate aici, va fi disponibil in cateva ore pe profilul meu de pe GTAInside.com, si sper ca va place. Momentan inca nu mai iau sugestii de proiecte, dar in viitor dupa ce le voi termina pe cele deja avute in plan, probabil voi reveni la sugestii.

Galerie foto


Inspiratie


7 comentarii:

  1. Salut Wippy, daca ai putea realiza un mod de POMPIERI exact ca cel din realitate ar fi foarte frumos. Este un mod foarte cautat si pe internet nu prea exista ceva exact ca in realitate.

    P.S: Super frumoasa ambulanta, felicitari! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei ! Stiu ca nu iei sugestii dar tot vreau sa iti spun ca ar merge foarte foarte bine un VW T5 sau T6 nu prea exista . Frumos rau Sprinter-ul si insfarsit m-ai facut fericit acum am cu ce sa imi fac roleplayurile =] tine-o tot asa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact un VW T5 chiar nu este, ar fi super sa faca unu.

      Ștergere
    2. Sau un Mercedes-Benz Vito , acelea sunt chiar rare in GTA SA ca ambulante

      Ștergere
  3. Ar fi frumos acum ca tot e perioada asta cu 'corona virus' sa faci o ambulanta speciala cum e aceea care transporta pacientii infectati.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai a fost realizat! :)

    RăspundețiȘtergere

Arata-mi ca ai 7 ani de acasa si exprima-te frumos inainte de a scrie un comentariu :)
PS: nu mai iau sugestii pentru un timp.