vineri, 1 martie 2019

2016 Dacia Logan Taxi Valentin | prezentarea unui proiect facut de un bun prieten


Nu, de data aceasta nu este un proiect realizat in intregime de mine, ci un proiect inceput si realizat 98% din el de catre bunul meu prieten, Narcis039, caruia i se va duce mare parte din credite cand va fi pusa la descarcat. Nu ma voi apuca sa spun o mica descriere despre masina aceasta fiindca toti o stim, toti o indragim, toti o iubim si tot asa mai departe..., ce sa mai.., e de-a noastra <3 .

Pe langa faptul ca modelul este unul foarte detaliat 3D, partea de texturi ne-a pus multe bete in roate deoarece programele ce "injecteaza" modurile in joc au ca limita 50mb pe fisierul de textura, iar in cazul nostru, .txd-ul sarea de 60mb lejer, ceea ce a insemnat stergerea definitiva a unor texturi pentru a suprima .txd-ul la 47mb ca sa poate fi instalat de fiecare jucator foarte lejer, in parte.
Proiectul va fi disponibil pe pagina mea in curand, deoarece Narcis039 si-a dat acordul de a ii posta masina pe profilul meu de GTAInside.com. Mai sunt doar cateva miiiiiiici detalii ce necesita a fi puse la punct, si totul va fi ok :)

Va voi lasa mai jos galeria foto + inspiratia pentru acest proiect

Galerie foto


Inspiratie




Un comentariu:

Arata-mi ca ai 7 ani de acasa si exprima-te frumos inainte de a scrie un comentariu :)
PS: nu mai iau sugestii pentru un timp.