luni, 2 decembrie 2019

1989 Lada Samara - minunatul Blyatmobile (aka Natasha)


Blyat, iar am scapat vodka pe tastatura..........(glumita)
In alta ordine de idei, habar n-am cum sa formulez acest articol pentru acest proiect. 
In primul rand, proiectul acesta l-am realizat doar pentru amuzament si nu reflecta ceva 100% real sau foarte serios. Este un trend national prin Rusia, si nu numai fiindca prin majoritatea tariilor balcanice regasim acest tip de "ciuning" de mana a 2-a. Gen, ceva care sa fie ieftin si bun. Iar lada de mai sus nu face vreo exceptie. Inca incerc sa inteleg de unde a pornit acest trend pe la rusi, si de ce este inca prezent si in ziua de astazi printre masinisti, dar si printre outfit-urile lor. 
Oricum, am sa va las mai jos cateva videoclipuri random de la niste vloggeri rusi si nu numai, pentru a intelege mult mai bine, pentru ca la ora asta (00:15) sunt putin cam...mahmur de oboseala si nu-mi regasesc perfect cuvintele si nu doresc sa "dau cu mucii in fasole" mai pe romaneste. :))

Fara alte cuvinte in plus sau in minus, am sa va las mai jos o mica galerie foto, cea video, si desigur inspiratia. Ah, eram sa uit, si clipurile pe care le-am promis mai sus. :) 

Dupa cum bine v-am obisnuit, proiectul acesta, ca si toate celelalte prezentate aici, va fi disponibil in cateva ore pe profilul meu de pe GTAInside.com
Inca odata, sper sa va placa :)
PS: Scuzati acest articol care pare scris de un copil de 8 ani. Ma voi revansa. Curand... :)
PS2: Natasha este doar un alint!

Galerie foto:

Video

Inspirat din:

Clipuri recomandate cu blyatmobil-uri in realitate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arata-mi ca ai 7 ani de acasa si exprima-te frumos inainte de a scrie un comentariu :)
PS: nu mai iau sugestii pentru un timp.