duminică, 1 mai 2022

2012 Fiat Ducato UKR Poshta (UA) - Serviciul national postal

 


Scurta istorie a proiectului:

Serviciul postal ucrainean JSC sau Ukrposhta, este serviciul postal national al Ucrainei. Este o companie fondata pe 2 ianuarie 1994, de catre guvernul Ucrainei, si este o companie publica cu 100% propietate de stat datorita importantei sale strategice. Sediul se afla in Kiev, Ucraina.

Din pacate, masinile lor sunt PEUGEOT BOXER, care din pacate, nu este realizat in Grand Theft Auto: San Andreas la aceasta ora.

Acest proiect este realizat in semn de respect celor care isi risca viata pentru a se salva, un semn de respect pentru cei care oricat de loviti ar fi, tot nu se lasa. Din pacate, de mai bine de 2 luni stim cu totii ce se intampla in Ucraina. Invazia rusa a lasat in urma numai lacrimi, durere, si ...moarte. In acest moment imi gasesc cu greu cuvintele pentru a va scrie aici cat de mult respect am pentru acest popor, care, in ciuda tuturor vorbelor din Romania, continua sa reziste! Si rezista eroic! Asa o tara unita ar trebui sa avem cu totii, si sincer sa fiu, sunt putin invidios ca noi ca natie nu suntem atat de uniti precum ei. 
Ce va pot spune este ca in viitorul apropiat, in semn de respect pentru comunitatea online de GTA, si nu numai, vom realiza multe masini din Ucraina!
Also, daca doriti sa ajutati printr-o donatie sau orice, va voi lasa aici cateva link-uri utile:

"WE STAND WITH UKRAINE" pin

ShareTheMeal

Support Ukraine 

Centrul "Ajuta Ucraina" 


Acest proiect, ca toate celelalte prezentate aici, va fi disponibil astazi pe profilul meu de pe GTA Inside, si sper ca vă va place. Voi reveni in curand cu mai multe proiecte :)

Galerie foto: 

Clip video

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arata-mi ca ai 7 ani de acasa si exprima-te frumos inainte de a scrie un comentariu :)
PS: nu mai iau sugestii pentru un timp.