joi, 17 noiembrie 2022

1971 Dacia 1300 | Portocala mecanica a lui Alexandru Serban |


Ah, de cand n-am mai scris pe blog, multe s-au intamplat. Ne-am axat pe urmatoarele proiecte, ne-am deschis cont de TikTok, am vorbit cu prietenii si colaboratorii nostri, etc. 
Dar niciodata nu am uitat sa ne oprim din munca la fel cum si prietenul nostru, cunoscutul Alexandru Serban, nu s-a oprit pana cand nu si-a vazut visul cu ochii liberi. Despre ce vis este vorba? Despre a sa Dacia 1300 restaurata pana la ultimul surub, cu multa pasiune si devotament. Ne-a placut extrem de mult vibe-ul sau, felul in care isi editeaza videoclipurile, si ne-am propus sa ii recreeam masina sa, in semn de multumire, in GTA:SA!
Din pacate, proiectul are 2 lipsuri: lipsa dunga cromata la usile de jos, si cromul de langa usi. Asta din cauza ca nu am gasit o "donatoare" de pe care sa preluam anumite elemente, iar stergerea celor existente pe modelul nostru ar fi dus catre "gaurirea" modelului.
Fara alte cuvinte, va voi lasa mai jos un prom trailer cu masina, cat si ultimul sau vlog postat (17.11.2022) in care vedem reactia sa.
Alex, inca odata multumim foarte mult, te sustinem!
PS: Mai multe suprize de la noi, curand :>

Prom trailer & vlog:


luni, 22 august 2022

WG Dev Tools | Garaje, showroom-uri, autodrom [+ download ]

 Dupa cum bine am promis cu cateva saptamani in urma printr-un story postat pe pagina noastra de Instagram, incepem seria Wippy's Garage Dev Tools, o noua componenta a acestui blog prin care va voi distribui in mod total gratuit, anumite tool-uri pentru DEV's, administratorii de servere de MTA, script-uri (coming soon), cladiri, CLEO mod-uri destul de rare pe la noi. Tinem sa mentionam inca de la inceput ca Wippy's Garage nu este autor sau vreun co-autor la aceste moduri ce vor fi prezentate, ci doar un distribuitor daca putem numi asa.


De ce facem asta? Pentru a aduce si in Romania o experienta mai noua, mai placuta si mai buna a jocului ce ne-a marcat copilaria.

Incepem cu primele 5 dev tool-uri, si anume cateva cladiri. 


1. Showroom Mercedes-Benz (by InfinityMTA)

modelul dispune de .dff/.txd/.col

2. PECO rusesc

3. Punct control vama / punct control (realizat de MTA resource)


4. Interior banca / centru de afaceri (realizat de MTA resource)


5. Cladire birouri / bloc / primarie


Bonus: cazarma armata

Reamintim!  Wippy's Garage nu este autor sau vreun co-autor la aceste moduri ce vor fi prezentate, ci doar un distribuitor daca putem numi asa.
Toate modelele au in componenta sa urmatoarele:
.dff
.txd
.xml
.col
1-2 poze prezentare

Vom reveni curand si cu alte Dev Tool-uri, stay tuned!


Link-uri download:
Showroom Mercedes-Benz (click aici)
Peco Rusesc (click aici)
Punct control vama / Punct control (click aici)
Interior banca / centru de afaceri (click aici)
Cladire birouri / bloc / primarie (click aici)
+ bonus
Cazarma armata (click aici)










joi, 23 iunie 2022

GTA SA | T-72 Ural | Tancul sovietic cumparat de Armata Romana in anii comunismului | Reconstruim Romania

 

T-72 Ural, Tanc sovietic cumaparat de Romania in anii comunismului, mai exact in anul 1979, si am beneficiat de 30 de bucati care au fost restrase, nu stiu in ce an, dar stiu ca la revoltuie in 1989 au participat toate cele 30 in Bucuresti, a fost chiar si un incident in care un TR-85 a atacat un T-72 crezand ca e un tanc inaminc, pentru ca T-72 erau tinute secret fata de cam toata armata Romana, Doar cativa aveau habar de existenta lui, desi TR-85 a tras 4 proiectile, iar T-72 a rezistat fara probleme datorita blindajului gros. 

In prezent sunt scoase din uz si ruginesc, desi ele din punct de vedere tehnic sunt inca functionale si exista piese de schimb, ba chiar pot fi modernizate fiind un tanc destul de promitator


Proiectul face parte din o lunga serie "Reconstruim Romania", proiect ce isi propune a aduna si tot odata, a informa oamenii despre  multe masini, tancuri, arme etc. realizate si utilizate in perioada comunismului, cat si realizare unor prototipuri realizate tot in aceeiasi ani. 
Pentru moment, modelul nu poate fi gasit la descarcat.

Proiect realizat de la A la Z de catre LegendMihai, membru GTA Club Romania & Wippy's Garage

Galeria foto:


Proiect realizat pe baza fotografiilor reale:




duminică, 1 mai 2022

2012 Fiat Ducato UKR Poshta (UA) - Serviciul national postal

 


Scurta istorie a proiectului:

Serviciul postal ucrainean JSC sau Ukrposhta, este serviciul postal national al Ucrainei. Este o companie fondata pe 2 ianuarie 1994, de catre guvernul Ucrainei, si este o companie publica cu 100% propietate de stat datorita importantei sale strategice. Sediul se afla in Kiev, Ucraina.

Din pacate, masinile lor sunt PEUGEOT BOXER, care din pacate, nu este realizat in Grand Theft Auto: San Andreas la aceasta ora.

Acest proiect este realizat in semn de respect celor care isi risca viata pentru a se salva, un semn de respect pentru cei care oricat de loviti ar fi, tot nu se lasa. Din pacate, de mai bine de 2 luni stim cu totii ce se intampla in Ucraina. Invazia rusa a lasat in urma numai lacrimi, durere, si ...moarte. In acest moment imi gasesc cu greu cuvintele pentru a va scrie aici cat de mult respect am pentru acest popor, care, in ciuda tuturor vorbelor din Romania, continua sa reziste! Si rezista eroic! Asa o tara unita ar trebui sa avem cu totii, si sincer sa fiu, sunt putin invidios ca noi ca natie nu suntem atat de uniti precum ei. 
Ce va pot spune este ca in viitorul apropiat, in semn de respect pentru comunitatea online de GTA, si nu numai, vom realiza multe masini din Ucraina!
Also, daca doriti sa ajutati printr-o donatie sau orice, va voi lasa aici cateva link-uri utile:

"WE STAND WITH UKRAINE" pin

ShareTheMeal

Support Ukraine 

Centrul "Ajuta Ucraina" 


Acest proiect, ca toate celelalte prezentate aici, va fi disponibil astazi pe profilul meu de pe GTA Inside, si sper ca vă va place. Voi reveni in curand cu mai multe proiecte :)

Galerie foto: 

Clip video